REZIDENCIA POD BORINOU

REZIDENCIA POD BORINOU

Vitajte v Rezidencii pod Borinou, mieste, kde sa vaše sny o luxusnom bývaní stávajú realitou. Tento magický komplex bytových jednotiek v srdci Nitry vám prináša dokonalú kombináciu štýlu, komfortu a pôvabu. Vstúpte do sveta, kde sa každý detail starostlivo premyslí a kde vaše predstavy o vysnívanom bývaní dostanú nový rozmer.

V našej rezidencii sme pre vás pripravili exkluzívne bytové jednotky, ktoré ohromia svojím nadštandardným vybavením a nadčasovým dizajnom. Každý detail je starostlivo premyslený, aby ste si mohli užívať najvyšší štandard pohodlia a luxusu. Veľkometrážne 4 izbové byty s terasami a átriom vytvárajú priestor, kde sa spája moderný štýl s prírodnými prvkami. Naša monolitická stavba s jedinečnou architektúrou vám ponúka vyvážený zážitok z bývania.

Developerský projekt sa rozprestiera na Inoveckej ulici v Nitre na Čermáni v priamom susedstve s lesoparkom na Borine. Objekt má dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie, ktoré slúži na parkovanie. Táto budúca monolitická stavba disponuje 5timi bytovými jednotkami. Spolu s rekuperáciou, klimatizáciou, inteligentným ovládaním nehnuteľnosti, vnútorným garážovým parkovaním, bohatým priestorom a súkromím vytvárajú vyšší štandard pre náročnejšieho klienta.

Viac informácií o projekte sa môžete dozvedieť na stránke: www.rezidenciapodborinou.sk