Nová Ponuka! Predaj – Civilný kryt – Dolné Hámre

312000 €

Popis

Ponúkam na predaj Atómový kryt v obci Dolné Hámre, okres Žarnovica, o celkovej výmere 431 m2. Jedná sa o zachovalý a použiteľný kryt. 

Dispozícia Krytu:

Kryt bol vybudovaný začiatkom 90. rokov pre ukrytie zamestnancov závodu. Úkryt je prerobený z banského diela, pretože vyrazené rúry sú vystužené banskou oceľovou výstužou TH a po celom obvode zapažené železobetónovými pažnicami. Chodby nachádzajúce sa hlbšie už majú tvárnicovú výstuž, ktorá sa používala v tlakovo exponovaných oblastiach. Kryt má dva vstupné portály vzdialené od seba 100 m. Prvý portál má dve vstupné rúry a druhý portál len jednu. Celý kryt je vybudovaný v tvare „U“. Na všetkých vchodoch sú osadené tlakovo-plynotesné dvere D4-2. Rovnakými dverami sú oddelené aj protiplynové a protitlakové komory. Odmorovacia miestnosť je osadená plynotesnými dverami D0-1 po oboch stranách.

Technické parametre:

Prvý portál teda vstup je vybavený filtroventilačným systémom. Nachádza sa tu mierová FVZ typu „JANKA“. Predpríprava pre „bojovú“ FVZ. Kryt disponuje PP a PT komorou, odmorovacou miestnosťou, vodným hospodárstvom, skladom, suchým WC, zasadacou miestnosťou a veľká miestnosť pre ukrývaných. Druhý portál teda vstup bol vedený ako núdzový východ.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie. Zabezpečíme Vám kompletný právny a poradenský servis. Naši odborníci v Nitrianskej realitnej kancelárii vám pomôžu aj s finančným poradenstvom a vybavením hypotekárneho úveru.
Vypočítajte si výšku mesačnej splátky hypotéky na našej kalkulačke tu: https://profibroker.sk/hypoteka/
V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

Šťastie je doma .

CENA 312 000 €

 

Galéria

4 / 10

  • ID: 2429787
  • Zverejnené: 27. januára 2024
  • Posledná aktualizácia: 31. marca 2024
  • Zobrazení inzerátu: 276
  • 312000 €